Opzeggenbij.nl ook uit de lucht

In navolging van stornierenbei.de (de Duitse website van Rocketmen) is nu ook opzeggenbij.nl uit de lucht… Het zijn slechts kleine overwinningen om misleiding tegen te gaan van onze digitale geletterdheid ‘docenten’, maar iedere stap is er een.

Maar wij zijn niet zo naïef om te denken dat de mannen van Rocketmen (recent zijn ze voor de 3de keer verhuisd, nu van Amsterdam naar Maastricht…) nu hun misleidende praktijken aan de wilgen hangen. Naast opzeggers.com komen ze vast op korte termijn met een nieuw konijn uit hun hoge malversatie-hoed. Ook dit is natuurlijk weer goed doordacht; af en toe wijzigen van naam, zorgt ervoor dat de enorme hoeveelheid van extreem slechte reviews ook komt te vervallen. Zou een mooie dienst zijn van Trustpilot, wanneer de reviews gewoon overgezet worden naar de volgende domeinnaam. De dienstverlening wijzigt tenslotte niet.

Wij horen inmiddels geruchten in de markt dat Rocketmen, maar ook Xpendy, binnenkort nog wat nieuwe uitdagingen tegemoet kunnen zien. Zo zijn er zelfs in Oostenrijk kamervragen gesteld over de dienstverlening van Xpendy en heeft Rocketmen inmiddels haar activiteiten in Duitsland na een maand weer gestaakt. Maar er is meer op komst. Daarover snel meer!

Wil je jouw verhaal kwijt over jouw ervaringen met Opzeggenbij.nl, Opzeggers.com of Xpendy.com? Wij horen ze graag en zullen jou ook op de hoogte houden van de informatie die ons ter ore komt. Stuur ons een mail om op de hoogte te blijven of om zelfs betrokken te worden bij de acties tegen misleiding.

Binnenkort in onze blog – een vergelijking tussen alle opzegservices in Nederland, inclusief prijzen, review scores en ook welke personen verantwoordelijk zijn voor de diensten. Want dat laatste, daar is niet iedereen transparant over…

Comments on this entry are closed.