Nog nooit zo snel 1200 euro bespaard

Als oprichter van opzeggen.nl deel ik, Kees van Nuland, graag mijn ervaring in deze turbulente tijden op de energiemarkt.

Vanwege stadsverwarming in mijn appartement was ik automatisch klant van Vattenfall. En dus nam ik ook maar direct elektriciteit af bij hen zonder er al te veel aandacht aan te besteden. Maar toen mijn maandelijkse elektriciteitskosten 3 maanden geleden plotseling stegen van 60 euro naar 160 euro, besloot ik om eens om me heen te kijken.

Ik las dat dynamische leveranciers buitengewoon goede tarieven hanteren in vergelijking met ‘oude’ leveranciers. De tariefcalculator op de website van Frank Energie toonde een bedrag van slechts 60 euro per maand. De keuze was snel gemaakt, want wie wil er nu geen besparing van 100 euro per maand? Daarnaast was de belofte van Frank Energie om altijd zonder boete te kunnen opzeggen ook aantrekkelijk in deze onzekere energietijden.

Het duurde helaas ’n maand voordat alles was geregeld (en dus gaf ik weer 100 euro te veel uit), maar nu betaal ik zelfs iets minder dan het bedrag dat Frank Energie had voorgerekend!

Van Vattenfall ontving ik nog een eindafrekening van 36 euro (bijbetalen) voor 3 maanden levering, opnieuw een bevestiging dat mijn keuze om over te stappen de juiste was. Nu bespaar ik meer dan 100 euro per maand, oftewel 1.200 euro per jaar.

Wil je ook weten of je 1.200 euro kunt besparen? Check dan
de calculator op de website van Frank Energie. Wij hebben ook nog een mooi voordeeltje voor jou geregeld!

Comments on this entry are closed.