ACM ziet stijging in aantal vaste energiecontracten

Ook al ziet de ACM dat de mate van overstappen van energieleverancier nog steeds op een aanzienlijk lager niveau ligt dan voor de energiecrisis, het is ook duidelijk dat steeds meer mensen weer een vast contract afsluiten. Na de invoering van nieuwe vaste contracten kwamen er maandelijks zo’n 100.000 huishoudens met een vast contract bij. En de laatste 2 maanden is dit aantal zelfs gestegen naar 200.000 per maand. Vergeleken met eind vorig jaar zijn er nog wel steeds 900.000 huishoudens minder met een vast contract.

Wil jij weten wat jij kunt besparen? En of overstappen naar een vast contract loont? Check dan de vergelijker op onze nieuwe website Moneytoring.com.

Energie vergelijken

Op Moneytoring.com gaan we je helpen om meer geld te besparen. Niet alleen door (overbodige) abonnementen op te zeggen, maar ook door jou te helpen om betere aanbiedingen te vinden, onder meer voor energie.

En Moneytoring.com heeft meer voordelen. Omdat we geen gebruik maken van dure Google advertenties, kunnen we onze opzegservice veel goedkoper aanbieden. Check dus ook snel hoe je overbodige abonnementen kunt opzeggen, in 2 minuten geregeld en met opzeggarantie!

Wil je jouw opzegbrief aangetekend versturen? Dan is er nog meer goed nieuws. Via Moneytoring.com kun je dit tegen een gunstiger tarief direct online regelen. Op het postkantoor kost een aangetekende brief € 9,25. Maar bij ons slechts € 7,25! En je ontvangt gewoon een track & trace link van PostNL.

 

 

Comments on this entry are closed.