Bespaar 10-daagse – in 2 minuten inzicht in hoeveel jij teveel betaalt voor energie

Vraag eens om je heen of er weleens gecheckt wordt of je kunt besparen op energiekosten. “Teveel gedoe”, “Ik zit goed” en “ik wil geen gezeur” zijn dan antwoorden die je vaak krijgt. En de energiebedrijven profiteren van die houding. Want welk gedoe en welke risico’s zijn er? Er zijn heel veel huishoudens die elk jaar overstappen, of direct overstappen zodra de contracttermijn eindigt. En dat is verstandig, want je ontvangt bij elk nieuw contract een welkomstbonus en dat is sowieso interessant. En er zijn leveranciers met lagere tarieven, zo simpel is het ook nog.

Bij onze medewerkers was de overstap naar Frank Energie erg populair. Overstappen naar een dynamisch contract scheelde zomaar 30% (!) in de jaarkosten. Nu de winter weer wat meer in het vizier is zijn de eerste bewegingen ook alweer zichtbaar en wordt er overgestapt naar vaste contracten die in ieder geval de winter overbruggen.

Zo kunnen er dus verschillende factoren van invloed zijn op jouw keuze. Maar één ding is zeker, het loont voor ongeveer 40% van de huishoudens om over te stappen naar een andere leverancier!

Wil jij weten wat jij kunt besparen? Check dan de energievergelijker van Moneytoring.com en ontdek hoeveel jij kunt besparen. Een kleine inspanning van 2 minuten voldoet om te achterhalen of je niet teveel betaalt.

Show-me-the-Money - Moneytoring.com

Comments on this entry are closed.