En weer gaan de handen op elkaar voor de Duitse markt!

Zoals wij al eerder enthousiast waren over de Duitse markt wanneer het gaat over het beschermen van consumenten, zo enthousiast zijn wij over een nieuwe ontwikkeling.

Waar een schimmig partijtje als opzeggenbij.nl / opzeggers.com al maanden onbekommerd consumenten kan misleiden, zo snel rekenen de Duitsers af met deze ‘brengers van gemak’. Waarschijnlijk voelden ze zich zo gesterkt door de vele positieve reviews over hun dienstverlening dat ze ook eens de grens over wilden om ook daar consumenten te verrassen met hun zo enorm gewaardeerde dienstverlening. Dus Stornierenbei.de werd snel in elkaar gezet en een nieuwe markt werd betreden.

Maar, zie hier de daadkracht van de Duitsers. Een malafide club toelaten tot de Duitse markt zodat ook daar consumenten kunnen worden misleid? Niet in Duitsland! De website is alweer ‘op zwart’ en als ze al terugkomen in Duitsland, dan zullen wij snel berichten over de opzet van de dienstverlening aldaar. Wij vermoeden geen kleine lettertjes en geen misleiding, dus waarschijnlijk houden zij het voor gezien in Duitsland.

Chapeau voor Duitsland en ACM, Google, overheid? Wellicht een aardig voorbeeld om ook eens over na te denken in Nederland? Het is maar een ideetje!

Comments on this entry are closed.