Bespaar 10-daagse – Show me the money!

Wie kent de clip niet uit Jerry Maguire….

En dat is precies wat Nederlanders nu nodig hebben; iemand die ons toont waar geld valt te halen!

Want in de donderdagochtend gepubliceerde conceptversie van de Macro Economische Verkenning (MEV) van het Centraal Planbureau (CPB) wordt een inkijkje gegeven hoe we er economisch gezien voorstaan de komende jaren. En dat is niet erg positief.

Als in 2024 onder meer de energie-, huur- en zorgtoeslag komen te vervallen, dan is het niet moeilijk te bedenken dat huishoudens dit gaan voelen. Zo wordt onder meer beraamd dat – zonder actie – de armoede tot maar liefst 5,7 procent van de bevolking stijgt. En – nog erger – bij kinderen ligt dit percentage zelfs op 7 procent. En let wel; dit is geen tijdelijk dipje, dit is hoe de wereld er structureel uitziet.

Dus wat hebben we nodig? Someone who is showing us the money!

Wij hebben alvast een top 10 gemaakt van bespaar mogelijkheden. We beginnen direct met de nummer 1 van onze bespaartips; energie.

Switch van energieleverancier en bespaar direct honderden Euro’s per jaar. Blijkbaar klinkt het bijna als ‘te mooi om waar te zijn’, want na onze blog post over Frank Energie – waarin onze founder aangaf met 5 minuutjes werk maar liefst 1.200 Euro per jaar te besparen – hebben we weinig reacties ontvangen van lezers die ook hebben ervaren hoe simpel zij geld hebben weten te besparen. Let wel: Frank Energie is een dynamische leverancier (dus in de zomer goedkoper), maar het verschil in kosten is echt schokkend! Benieuwd? Check de calculator op de website van Frank Energie om te zien hoeveel jij kunt besparen.

Benieuwd wat je nog meer kunt besparen? Hou onze blog in de gaten, want binnen enkele dagen volgt de nummer 2 van onze top 10!

 

Comments on this entry are closed.