Update: er komen weer correcte reviews binnen over Bymetis

In een van onze eerdere posts over Trustpilot reviews over bymetis.nl gaven we aan dat we wat twijfels hadden over de juistheid van de reviews. Laten we daar eens wat dieper op inzoomen.

De ene dag staan de positieve reviews op Trustpilot opgestapeld als pannenkoeken, de volgende dag stromen de 1-ster reviews binnen als regenbuien in Nederland. En wat is het woord dat telkens weer terugkomt in die reviews? Tja, dat mogen we natuurlijk niet noemen, anders krijgen we de advocaten van Bymetis op ons dak. Maar laten we gewoon de laatste reviews eens tonen:

Jullie zijn een stel vuile oplichters

Wat een oplichters inderdaad

Oplichters

Oplichterij

Geen idee waar die kosten vandaan komen

Groter oplichterij!!

Een hele slechte service

Oplichters!

bymetis-reviews

Aan de lezer te bepalen met wat voor ’n service we te maken hebben. Overigens zijn de laatste 9 reviews allemaal 1 ster reviews, dus Yves D., Jesse V. en Wouter P. zullen uitermate tevreden zijn over de top service die ze gestart zijn met ByMetis na hun minder gewaardeerde periode met Rocketmen.

Maar beste consument – school je in digitale geletterdheid – want deze mensen zullen blijven zoeken naar manieren om mensen erin te luisen (oh, oh, wat zeggen we nu… dat wordt weer een boze brief!).

Inmiddels hebben we weer een aantal gedupeerden gesproken van de docenten in digitale gelleterdheid en wat blijkt? De positieve reviews in het prille begin waren waarschijnlijk van personen die nog geen factuur hadden ontvangen. Want die sturen ze pas na een maand! En ja, als de facturen dan uitgaan, dan stromen de negatieve reviews binnen, zelfs op een platform als Trustpilot, waar juistheid van reviews niet het hoogste goed is.

En we hebben nog een trucje van onze docenten digitale geletterdheid ontdekt. Vragen om een positieve review wanneer ze het te betalen bedrag kwijtschelden… Hahaha. Super eenvoudig te achterhalen wanneer je de reviews leest, maar ook hier zal Trustpilot maling aan hebben. Jammer, want deze onjuiste positieve reviews vertroebelen natuurlijk de werkelijke score van deze ‘service’.

Comments on this entry are closed.