Vergelijking van opzegservices in Nederland – deel 1

Zoals al eerder aangekondigd, hierbij het eerste deel van de door ons opgestelde vergelijking van de verschillende opzegservices in Nederland.

Laten we voorop stellen; het was niet makkelijk! Veel websites verstoppen informatie zoveel mogelijk, dus het kan ook best zo zijn dat we niet compleet zijn. Wat we niet hebben kunnen vinden, hebben we ook niet opgenomen in de vergelijking.

Nu kunnen wij ons voorstellen dat het raar is dat GreenOnline deze vergelijking opstelt (wij van WC eend, adviseren WC eend) en de twijfel die dit oproept, vinden wij niet onterecht. Vandaar dat wij willen starten met het positief benoemen van twee van onze concurrenten; sepastop.eu en 123opzeggen.nl. Ook deze partijen zien we natuurlijk liever niet in ‘onze’ markt, maar deze twee partijen, daar kunnen consumenten gerust mee in zee. Wij zouden dat in ieder geval met een gerust hart doen!

Deel 1 van de vergelijker gaat over kosten, betaling, garanties en geleverde dienst:

Het eerste deel geeft al direct een duidelijk beeld. Volg de rode kruizen! Blijf ver weg uit de buurt bij websites als opzeggers.com, baloose.com (ba-louche.com), xpendy.com en mijnopzeggingen.nl. Geen garantie, geen service, opzeggingen worden vaak niet verwerkt door ontbreken van gegevens in de opzegbrief en o ja, dit zijn toevallig ook de duurste services die niet transparant prijzen noemen en vooraf laten afrekenen, maar na afloop ‘opeens’ met de kosten op de proppen komen.

We hebben nog twee delen die we de komende weken zullen posten. In deel 2 geven we een kijkje in de review scores van de verschillende services en geven we inzicht of services zelf nep reviews inzetten.

In deel 3 nemen we een kijken achter de schermen en vertellen we je wie er achter deze services schuil gaan. De meeste personen waren vrij eenvoudig te achterhalen, maar Ba-louche probeert haar bedenkers wel uit het zicht te houden (maar daar komt dus een einde aan).

Hou onze blog dus in de gaten, we melden je snel meer!

Comments on this entry are closed.