opzeggenbij.nl start ook met opzeggers.com

De markt voor misleidende opzegservices is booming! De mannen die zich bezighouden met het verbeteren van de digitale geletterdheid bij leerlingen van de basisschool (wat natuurlijk een erg mooie activiteit is!), gaan nog verder uitbreiden in hun activiteiten die gericht zijn op bezoekers met een digitale geletterdheid waarbij minder goed wordt opgelet wat er precies wordt aangeboden. Wat wij noemen; misleiding.

Driewerf chapeau voor de mannen. Zolang de ACM, Google, Mollie en andere betrokken partijen geen duidelijk standpunt innemen tegen dergelijke praktijken, spinnen Yves en zijn maten er garen bij. Trots als een pauw dat zij mensen weten te misleiden met hun diensten. Volgens ons een mooie casus om mee te nemen in het eigen lesmateriaal voor basisscholen.

O ja, en ze zijn nu ook begonnen met opzeggers.com. Zelfde aanpak, zelfde idee; bezoekers zo snel mogelijk naar de knop ‘Opzegbrief versturen’ leiden. En pas daarna duidelijk(er) kenbaar maken dat het om een belachelijk dure service gaat.

Je vraagt je af waarom ze twee identieke websites gebruiken in Nederland? Wij ook…. Waarschijnlijk om ervoor te zorgen dat – zodra opzeggenbij.nl een halt wordt toegeroepen – er direct een nieuwe website klaar staat waarmee ze verder kunnen.

Comments on this entry are closed.