Opzeggenbij.nl past haar communicatie aan

Geen idee wat de reden is, maar opzeggenbij.nl begint langzaam haar dienstverlening aan te passen. Het zou kunnen komen doordat de Autoriteit Consument & Markt (ACM) Yves en Jesse op de vingers heeft getikt. Of de vele artikelen die zijn geplaatst over de schandelijke dienstverlening van deze twee mannen. Maar hoe het ook zei, de dienstverlening is aangepast. We zetten het even in chronologische volgorde:

Volgens ons is bovenstaande aanpak reden genoeg om alle gebruikers van opzeggenbij.nl de mogelijkheid te geven alsnog gebruik te maken van hun herroepingsrecht en zodoende de bedragen te kunnen terugvorderen. Maar helaas zal het zover wel niet komen en blijft het bij een ‘stevige reprimande’ zonder consequenties.

Begin deze week kwam daar de eerste aanpassing:

Er werd nu dan toch expliciet gevraagd om afstand te doen van het herroepingsrecht. Volgens ons is het ontbreken van deze expliciete uitsluiting in de eerdere opzet reden genoeg om alsnog geld terug te vorderen. Heeft er al iemand betaald? Dan kijken wij graag mee hoe jij het betaalde bedrag kunt terugvorderen.

Of dit nog niet genoeg actie was bleken Yves en Jesse nog wat tijd over te hebben deze week die ze blijkbaar niet aan hun school hoefde te besteden en kwam er nog een aanpassing:

Nu moeten gebruikers zowaar ook expliciet akkoord gaan met de kosten! Welke kosten dat zijn, daar moet je nog steeds naar zoeken (waarom zou dat toch zijn?), maar dat het niet gratis is, dat zou door deze actie toch wel duidelijk moeten worden.

Conclusie; als Yves en Jesse nu nog de prijs op een duidelijke manier tonen, dan weet iedere gebruiker wat het kost en kan er van misleiding geen sprake meer zijn.

O ja, nog wel een extra puntje van aandacht. Wij krijgen – helaas – nog steeds heel veel klachten binnen over opzeggenbij.nl. Deze gaan vooral over het feit dat de opzeggingen niet tot het gewenste resultaat hebben geleid. Dus dat zou ook nog een mooie verbetering zijn; zorgen dat opzeggingen op het goede adres aankomen en verwerkt worden. Misschien een mooie volgende stap tussen het lesgeven door?

Comments on this entry are closed.