Opzeggen.nl gaat samenwerking aan met Kostenservice

Schoenmaker blijf bij je leest. Een gezegde waar we het bij opzeggen.nl zeer mee eens zijn. Dus waarom nu een samenwerking aangaan met Kostenservice om opzeggers te wijzen op deze bespaar service?

We hebben besloten om met Kostenservice samen te gaan werken vanwege de service die ze bieden. Van opzeggers horen we regelmatig dat overstappen naar een andere energiemaatschappij gepaard gaat met ergernis. Niet wanneer er gebruik gemaakt wordt van een vergelijkingsservice als die van overstappen.nl, maar vooral wanneer ingegaan wordt op het aanbod van een verkoper op straat of telefonisch. Je krijgt dan namelijk een ‘actietarief’; met een scherp aanbod wordt je verleid tot de overstap en vervolgens ga je na de eerste periode (meestal 12 of 24 maanden) aanzienlijk meer betalen.

En daar zit nu precies het gat waar kostenservice ingesprongen is. Door je aan te sluiten bij Kostenservice zorgen zij ervoor dat je elk jaar weer overstapt naar een andere leverancier, zodat je altijd een scherp tarief hebt. En Kostenservice regelt alles voor je, je hebt hier zelf geen omkijken naar.

Wil je meer weten hierover? Kijk dan geheel vrijblijvend eens rond op kostenservice.opzeggen.nl.

 

Comments on this entry are closed.