Opzeggen kan op ieder moment? Echt niet!

We ontvangen de laatste tijd nogal wat klachten over de BankGiro Loterij. Deze loterij biedt een persoonlijk BankGiro Loterij VIP-kaart waarmee je gratis naar 50 topmusea kunt. Dat is nog eens een mooi welkomstcadeau! Je krijgt dit cadeau al wanneer je mee gaat spelen met 1 lot. Ook kun je volgens de BankGiro Loterij op ieder moment opzeggen, dus je speelt slechts 1 maand mee (voor €13,50) en je kunt gratis met zijn tweeën naar een museum. Simpelweg een topdeal! Of niet?

BankGiro Loterij opzeggen

De klachten die we ontvangen gaan om het feit dat direct opzeggen helemaal niet kan. Ook al staat zelfs in de bevestiging dat opzeggen op ieder moment mogelijk is, in de praktijk blijkt dit niet te kunnen. Een opzegger die enkele dagen na aanschaf telefonisch contact zocht met de BankGiro Loterij kreeg te horen dat nog niet alle data in het systeem was verwerkt, dus dat opzeggen nog niet mogelijk was. De opzegger kreeg te horen dat hij binnen 3 tot 5 dagen terug moest bellen om zijn opzegging te regelen, dan zouden alle gegevens in het systeem staan en kon er opgezegd worden.

Nou gaat het ons te ver om te spreken van misleiding, maar de communicatie kan natuurlijk wel wat beter. Waarom in het wervingstraject melden dat opzeggen op ieder moment kan, als dat niet het geval is? Zou juiste communicatie leiden tot een lagere conversie? Wij denken van niet, het welkomstcadeau is namelijk echt goed.

Ook een lot aangeschaft alleen voor het welkomstcadeau? BankGiro Loterij op ieder moment opzeggen

Comments on this entry are closed.