GoCancel gestart in meerdere landen

Trots zijn we wel een beetje. In augustus 2021 hebben we GreenOnline opgesplitst; GreenOnline blijft zich richten op het rechtstreeks helpen van consumenten bij het opzeggen van hun contracten, onder meer via websites als opzeggen.nl, opzeggen.be, cancelar.es. Maar nieuw is GoCancel. Hierin is ons opzegplatform ondergebracht en vanuit deze organisatie gaan we ons richten op banken en fin-tech organisaties. Onze grote droom is namelijk dat consumenten direct kunnen opzeggen vanuit een bank app. Stel je voor, je opent de app van jouw bank, bijvoorbeeld ABN AMRO, en achter de afschrijving van de Staatsloterij vind je een knop ‘nu opzeggen’. Eén druk op de knop is voldoende om jouw deelname aan de Staatsloterij op te zeggen….

Wij denken dat consumenten dit erg gaan waarderen en we denken ook dat daarmee het aantal opzeggingen enorm zal toenemen.

GoCancel is inmiddels actief in Spanje, Frankrijk en Italië en binnenkort ook in Duitsland, Nederland, België, Zwitserland en Polen. Later dit jaar starten we ook in Ierland, Portugal, Griekenland, UK, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Comments on this entry are closed.